A

Avís legal

26 agost, 2015

Avís legal

Mª Jesus Onco Barella: d’ara endavant Hotel el Ciervo

Tots els continguts del lloc web Hotel el Ciervo – que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d’àudio i programari, etc. – Són, bé propietat de Hotel el Ciervo, bé de societats del grup al qual Hotel el Ciervo pertany, bé dels clients o proveïdors (www.freepik.es), i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual . La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Hotel el Ciervo és propietat exclusiva de Hotel el Ciervo i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Hotel el Ciervo és de vo seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibit qualsevol tipus d’utilització del contingut d’aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment exprés de Hotel el Ciervo o dels seus proveïdors.

Hotel el Ciervo i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Hotel el Ciervo són marques protegides per Hotel el Ciervo. Les denominacions d’altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Hotel el Ciervo (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d’exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Hotel el Ciervo constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Hotel el Ciervo es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l’accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Hotel el Ciervo es reserva la facultat d’efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d’aquesta facultat sense previ avís.

Tant l’accés al web de Hotel el Ciervo com l’ús de qualsevol informació continguda en el mateix és d’exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix o l’usa, i Hotel el Ciervo no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar de l’accés o ús de la informació. Hotel el Ciervo no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d’altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directament o indirectament, a través del web de Hotel el Ciervo.

Per facilitar l’accés, pot ser que Hotel el Ciervo inclogui vincles a pàgines d’Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d’ús d’aquesta pàgina abans d’utilitzar-la. També ha d’acceptar que Hotel el Ciervo no té cap control sobre el contingut d’aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Hotel el Ciervo no implica que Hotel el Ciervo l’aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que al web de Hotel el Ciervo es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Hotel el Ciervo.

Hotel el Ciervo exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d’informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Hotel el Ciervo o de webs de tercers.

Hotel el Ciervo no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats per obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d’aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Hotel el Ciervo.

El contingut del web de Hotel el Ciervo únicament és aplicable a territori espanyol.

Hotel el Ciervo garanteix l’absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Hotel el Ciervo. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l’exclusiva responsabilitat de Hotel el Ciervo, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès . En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Hotel el Ciervo enviant un correu electrònic a: contacto@hotelelciervo.net